Skocz do zawartości

Kurs elektroniki II - #1 - spis treści

Pomocna odpowiedź

Napisano (edytowany)
kurs_podstaw_elektroniki_mini_1.thumb.png.89697a3634f07fad42f4f96a478f3e79.png

Podczas kursu elektroniki (poziom I) omówiliśmy najważniejsze podstawy. Teraz możemy zająć się nowymi elementami, dzięki którym zbudujemy praktyczne projekty (np. detektor przeszkód). Drugi poziom naszego kursu elektroniki to aż 13 części, dzięki którym zrobisz ogromne postępy i wkroczysz na znacznie wyższy poziom!

UWAGA, to tylko wstęp! Dalsza część artykułu dostępna jest na blogu.

Przeczytaj całość »

Poniżej znajdują się komentarze powiązane z tym wpisem.

Edytowano przez Gieneq

Fail lvl 1000000. Rano zamawiam w botlandzie zestawy do wszystkich kursów forbota (arduino, stm, elektroniki), a wieczorem wchodzę i widzę, że nowy kurs i nowy zestaw... :C

• 1 miesiąc później...

mateusz1994b5, super 🙂 Kolejne lekcje na pewno niebawem się pojawią. Przeplatam kurs STM32, Edisona i Elektroniki II, aby dla każdego było regularnie coś dobrego!

• 2 lat(a) później...

Dzięki tym kursom zacząłem rozumieć pojęcie elektroniki i programowania na razie prostych układów które mi pomagają. Na przykładzie prostych pojedynczych przykładów potrafiłem już połączyć trzy w jedno.

Dziękuję i pozdrawiam.

• 4 lat(a) później...
  • 1 rok później...
  • 1 miesiąc później...

Mając 3 zestawy kursów, które są zarejestrowane, gdzie mogę znaleźć maty dydaktyczne ?? wiem że kiedyś były one automatycznie wysyłane na adres mail jednak czy są gdzieś dostępne na koncie ??

@leyto87 witam na forum 🙂 Właśnie wygenerowałem od nowa ściągi i powinieneś dostać je już na maila. Trwają ostatnie prace nad nowym Panelem Kursanta i wtedy wszystkie ściągi oraz inne materiały będą dostępne wprost na forum.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...