Komentator Napisano Listopad 26, 2015 Udostępnij Napisano Listopad 26, 2015 (edytowany) Podczas kursu elektroniki (poziom I) omówiliśmy najważniejsze podstawy. Teraz możemy zająć się nowymi elementami, dzięki którym zbudujemy praktyczne projekty (np. detektor przeszkód). Drugi poziom naszego kursu elektroniki to aż 13 części, dzięki którym zrobisz ogromne postępy i wkroczysz na znacznie wyższy poziom! UWAGA, to tylko wstęp! Dalsza część artykułu dostępna jest na blogu.Przeczytaj całość »Poniżej znajdują się komentarze powiązane z tym wpisem. Edytowano Grudzień 11, 2020 przez Gieneq Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
hob_bit Listopad 26, 2015 Udostępnij Listopad 26, 2015 Bardzo dobry news - Zapowiada się znowu interesujący cykl - Nauki nigdy za wiele,a praktyki jeszcze bardziej - Dzięki Panowie, do zobaczenia 1 grudnia 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Sir_Mojito Listopad 27, 2015 Udostępnij Listopad 27, 2015 Bardzo miła informacja na początek dnia. Teraz tylko zamówić nowy zestaw i czekać do pierwszego. Dziękuje! Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Listopad 28, 2015 Udostępnij Listopad 28, 2015 hob_bit, Sir_Mojito, dzięki za miłe słowa. Jestem przekonany, że będziecie zadowoleni z kursu 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
mosi2 Listopad 28, 2015 Udostępnij Listopad 28, 2015 Fail lvl 1000000. Rano zamawiam w botlandzie zestawy do wszystkich kursów forbota (arduino, stm, elektroniki), a wieczorem wchodzę i widzę, że nowy kurs i nowy zestaw... :C Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
mateusz1994b5 Styczeń 2, 2016 Udostępnij Styczeń 2, 2016 Zestaw zakupiony. Czekam na kolejne lekcje 🤣 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Styczeń 2, 2016 Udostępnij Styczeń 2, 2016 mateusz1994b5, super 🙂 Kolejne lekcje na pewno niebawem się pojawią. Przeplatam kurs STM32, Edisona i Elektroniki II, aby dla każdego było regularnie coś dobrego! Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
maxx Styczeń 5, 2018 Udostępnij Styczeń 5, 2018 Dzięki tym kursom zacząłem rozumieć pojęcie elektroniki i programowania na razie prostych układów które mi pomagają. Na przykładzie prostych pojedynczych przykładów potrafiłem już połączyć trzy w jedno. Dziękuję i pozdrawiam. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Styczeń 5, 2018 Udostępnij Styczeń 5, 2018 maxx, dzięki za miłe słowa - powodzenia w dalszej nauce 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
SzczepanQLIG Styczeń 19, 2022 Udostępnij Styczeń 19, 2022 Witajcie. A na końcu książki (tak jak w książce do części 1) są ściągi i jakiś dodatek? Bo np. w książce do 1 części było coś o PCB. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Gieneq Styczeń 20, 2022 Udostępnij Styczeń 20, 2022 Nie ma nic więcej - treść, rozdział, spis treści. Ewentualne odnośniki do innych artykułów. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
fnx4 Luty 15, 2023 Udostępnij Luty 15, 2023 Gdzie mogę pobrać ściągi po zarejestrowaniu kursu? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Luty 16, 2023 Udostępnij Luty 16, 2023 @fnx4 aktualnie linki do ściąg są wysyłane zaraz po rejestracji na maila 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
leyto87 Marzec 21, 2023 Udostępnij Marzec 21, 2023 Mając 3 zestawy kursów, które są zarejestrowane, gdzie mogę znaleźć maty dydaktyczne ?? wiem że kiedyś były one automatycznie wysyłane na adres mail jednak czy są gdzieś dostępne na koncie ?? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Marzec 22, 2023 Udostępnij Marzec 22, 2023 @leyto87 witam na forum 🙂 Właśnie wygenerowałem od nowa ściągi i powinieneś dostać je już na maila. Trwają ostatnie prace nad nowym Panelem Kursanta i wtedy wszystkie ściągi oraz inne materiały będą dostępne wprost na forum. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »