Skocz do zawartości

[Praca] Kurs ,szkolenie na elektronika potrzebne gdzie

Pomocna odpowiedź

Cześć 🙂 wszystkim jestem nowy 😋 i początkujący w elektronice , co nie co się orientuje i próbuje sam i też pracuję w podobnej branży , ale niestety nigdy się nie uczyłem na elektronika nie mam papierka itp., i oto chciałem się zapytać czy znacie może gdzieś na górnym śląsku jakieś ośrodki gdzie by można zrobić kurs elektronika?. Pracuję przy montażu maszyn i mógłbym też od razu przy ich składaniu ,serwisie ale ten papierek właśnie chodzi niby w firmie mnie chcą , z tego co byłem przy pomocy serwisantów to oni głównie robią u nas pomiary i diagnostykę jeśli jakiś układ ,płyta jest uszkodzona to wymieniają na nową , a jeśli chodzi o naprawy lutowania to jakieś urwane kabelki ,wtyczki itp. Drobnice , chciałbym też dołączyć do nich ale samo czytanie artykułów i jakiś domowa zabawy to za mało potrzebował bym papierka i przy okazji się jeszcze podszkolić , nie chce mi się iść do szkoły i w moim wieku ,można jakiś kurs w tym kierunku zrobić ? ma to sens … znalazłem coś takiego ale podobno nie ma chętnych .pozdro 🙂

https://www.apedukacja.pl/technik-elektronik,896.html

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.