Skocz do zawartości

Kurs Arduino, poziom II - #1 - wstęp, spis treści

Pomocna odpowiedź

Frodus, tak pamiętam! Odkładałem to w nieskończoność, więc zbliżający się koniec roku mnie zmotywował. Właśnie siedzę i piszę artykuł - chociaż miałbym skończyć jutro o 23:59, to będzie w tym roku 😉 Co prawda minimalnie zmieniłem pierwotny plan, bo skupiłem się na "wielozadaniowości" Arduino, ale myślę, że też będzie ciekawie.

Aktualizacja: zgodnie z obietnicą pojawił się artykuł » Kurs Arduino II – #9 – wielozadaniowość, opóźnienia z millis()

Dziękuję bardzo za ten artykuł. Jestem początkujący, zacząłem przygodę z Arduino od Waszego pierwszego kursu 🙂 Moim najbardziej skomplikowanym projektem jest alarm sterowany smsami i funkcja delay dała mi się we znaki. Teraz będę mógł to wszystko zwielowątkować 🙂

Z mojej strony prośba o więcej, częściej i jeszcze raz więcej takich dobrych artykułów o Arduino! Koniecznie zróbcie część III. Dzięki!

cheppeniathan, witam na forum 🙂 Dziękuję za miłe słowa, cieszę się, że kursy są pomocne! Powodzenia w budowie kolejnych urządzeń 😉

• 2 lat(a) później...

@aerograf7 miło słyszeć, że się podoba 🙂 Tak, są takie plany, ale na razie skupiamy się na uporządkowaniu dotychczasowych kursów. Odświeżamy je, aktualizujemy, dodajemy nowe zdjęcia i grafiki. Gdyby kursy będą już 10/10 to ruszymy z nowymi publikacjami 🙂

• 3 miesiące później...

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...