thequeash Napisano Styczeń 21, 2017 Udostępnij Napisano Styczeń 21, 2017 Witam 🙂 Jestem po 1 i 2 części kursu podstaw elektroniki + książce "od obwodu elektronicznego do pierwszego robota". Oczywiście chcę poszerzać swoją wiedzę, ale kurs arduino na chwilę obecną nie wchodzi w grę. Czy warto w ogóle zaczynać z kursem techniki cyfrowej przed arduino? A najlepiej to jakie książki polecacie dla kogoś takiego jak ja? Moim celem oczywiście jest budowa własnego robota, w przyszłości studia powiązane z robotyką. Pozdrawiam 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Styczeń 28, 2017 Udostępnij Styczeń 28, 2017 thequeash, wybacz późną odpowiedź, ale nie zauważyłem wcześniej Twojego pytania. Tak, oczywiście możesz zająć się teraz kursem Techniki Cyfrowej, nie jest od niezbędny do późniejszego poznawania Arduino, ale na pewno pomoże lepiej zrozumieć niektóre tematy (np. funkcje logiczne). Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »