Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Cześć

Mam na imię Dominika,kupiliśmy stary dom i zaczynamy własnymi rękami go odnawiać. Udało mi się zrobić parę drobiazgów elektrycznych i pomyślałam czemu nie dla dziewczyn.

Na razie patrząc, że tu sami Panowie,mam stracha że to nie dla mnie.

• Lubię! 1

@Harbin cześć Dominika, witam na forum 🙂 Spokojnie, mamy również wiele czytelniczek - ciężko po prostu wyłapać je na forum. W każdym razie życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce i zachęcam do stałej aktywności na forum.

Cześć!

Mam na imię Maciek, mam 23 lata. Moim zawodem obecnie jest szukanie zawodu i mam nadzieję, że moje nadzieje związane z elektroniką nie przyniosą mi zawodu. Dlatego liczę na kurs Forbota, który naprawdę zapowiada się obiecująco.

Pozdrawiam, dzięki!

• Lubię! 1

Witam - mam na imię Artur i zaczynam swoją zabawę z elektroniką - pracuję w szkole, zakupiliśmy zestawy Arduino i mam wielu chętnych uczniów do pracy i nauki z tymi zestawami. Liczę na wsparcie gdzie, co i jak 🙂 . Pozdrawiam

• Lubię! 1

@maciej_piotr cześć Maciek, witam na forum. Również mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne 🙂

@PSP2 cześć Artur, witam na Forbocie. Super, że elektronika dociera do polskich szkół. W razie problemów pytajcie śmiało na forum 🚀

Witam wszystkich. Jestem początkującym "elektronikiem" amatorem, samoukiem. Mam nadzieję spotkać życzliwych i cierpliwych ludzi, którzy służą pomocą w trudnej drodze DIY.

Pozdrawiam

Przemek

• Lubię! 1

@PrzemekDL cześć Przemek, witam na forum! W razie problemów pytaj śmiało 😉 

@PAWRZE witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce. Mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne!

• Lubię! 1

Dzień dobry, cześć i czołem na Forum.

Jestem Kris, mam dwie wspaniałe córeczki i ciekawą, rozwijającą pracę (projektuję/buduję klatki Faradaya). Jako dziecko bardzo interesowałem się elektroniką i trochę się nią pobawiłem ale w dorosłym życiu tak się ułożyło że to zamiłowanie gdzieś uciekło na dalszy plan. Teraz wracam do tego i mam kilka własnych projektów za sobą w dużej mierze wykonanych z pomocą internetu i dużo tak "na czuja". Robię min. te kursy aby rozumieć co tak na prawdę dzieje się w tych układach które tworzę. Mam nadzieję dowiedzieć się jak najwięcej z tego forum.

20220621_134804.thumb.jpg.8f2e2a30b13b5cd3521742c7d4d60fb7.jpg

- -

Pozdrawiam, Kris Zdobywca.

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...