Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Treker

Pomocna odpowiedź

Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.

jlcpcb.jpg

jlcpcb.jpg

Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay!
   • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit
   • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny
   • Usługa projektowania PCB na zlecenie
   • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony
   • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber
Zobacz również » Film z fabryki PCBWay

Witam wszystkich,
mam na imię Mateusz. Mam 27 lat, jestem z zawodu informatykiem. Zainteresowałem się elektroniką i Arduino, aby w przyszłości pójść w kierunku IoT. Kursy bardzo mi się podobają, i o ile znam jako tako komputery czy Linuksy to przygodę z podstawami elektroniki dopiero zaczynam. Pozdrawiam serdecznie.

• Lubię! 2

Witam

Jestem Krzysiek, mam 23 lata, studiuje elektrotechnike o specjalizacji automatyki z rok temu zainteresowałem się Arduino i tak o to trafiłem na ten kurs i ze znajomym tworze pojazd który będzie sterowany przez pilot telewizyjny i zaczynam działać na ukladzie FPGA z FORBOTA.

• Lubię! 2

Cześć, jestem Kamil, z wykształcenia elektronik, z zamiłowania informatyk. Mam 28 lat, Raspberry(z waszym zestawem) dostałem na urodziny od drugiej połówki i mam zamiar się nim pobawić. Nie mam chwilowo żadnego szczególnego projektu na oku ale platformy wbudowane oferują wiele - więc się okaże, co z tego wyjdzie.

PS: Głupio przyznać ale na forum wpadłem już z pierwszym problemem ^.^

• Lubię! 1

Witam, po dłuższej przerwie od robotyki wróciłem do majsterkowania, więc wracam i na forum 🙂 Chociaż pod nowym nikiem, bo mi wstyd trochę za różne głupoty :/ Ale nie ważne, nazywam się Krzysztof i niedługo planuję opisać swojego pierwszego udanego robota. Nic wielkiego, ale przez parę lat mojej nieobecności mało kto tu coś opisał, więc czemu nie? Teraz słowo się rzekło, więc niema przebacz 😃

• Lubię! 2

Cześć wszystkim, jestem Krzysiek, dziś kończę 24 lata. Studiuję zaocznie automatykę przemysłową, moim celem była energetyka lecz utworzono tylko jedną specjalizację na roku. Obecnie wykonuję prace inżynierską na arduino, tak też trafiłem na to forum. 😉

• Lubię! 1