Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Cześć Jestem Ania 🙂

cieszę się, że znalazłam Forbot i będę mogła dzięki niemu usystematyzować i poszerzyć swoją wiedzę z elektroniki. A teraz czas na naukę i zabawę z zestawem Mistrz Elektroniki !

• Lubię! 1

Witam Wszystkich, na imię mam Artur, a nick pochodzi od e-mail, który powstał z przypadkowego wbicia na klawiaturze...

I tak zostało.

Marzenia z młodości powracają. Dawno temu zdawałem do szkoły średniej w Lubartowie i niestety zostaliśmy wyproszeni z egz. na fizyce. Nie spodobały się moje konsultacje z kolegą obok.

Życie potoczyło się innym torem ale chęć powrotu do elektroniki pozostała.

I wreszcie jest chyba to, na co czekałem.

Zaczynam kurs z Arduino... i mam kilka pomysłów do zrealizowania.

Pozdrawiam Wszystkich i wracam do pracy.

• Lubię! 1

Cześć!   Budujemy maszyny i automatykę dla rolnictwa oraz do maszyn obróbki metali. Większość na gotowych układach i stycznikach, czasem brakuję możliwości więc czas na Arduino!   Okolice Bydgoszczy! 

• Lubię! 1

Witam wszystkich na forum. Mam na imię Darek i interesuję się elektroniką cyfrową oraz programowaniem. Wiele razy trafiałem na blog Forbot z wyszukiwarki i znalazłem tam wiele ciekawych wpisów ale o forum dowiedziałem się z ogłoszenia o konkursie DIY. Lubię przeglądać projekty i dowiadywać się jakich komponentów użyto (i dlaczego akurat ich) do realizacji. Znalazłem tu już kilka ciekawych wpisów i szukam kolejnych. Pozdrawiam 🙂

• Lubię! 1

Witam wszystkich

Z wykształcenia jestem elektronikiem ale zajmuje się nią hobbystycznie.

Trafiłem tu przez wasze naprawdę dobre poradniki i kursy które naprawdę pomagają w nauce i rozwoju 🙂

• Lubię! 1

@Anna_M cześć Aniu, witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce! 🚀

@picon witam na forum! Życzę udanych eksperymentów z elektroniką. Zachęcam do stałej aktywności na forum 🙂

@askrutglasudr cześć Artur, witam na Forbocie! Powodzenia w nauce elektroniki 🙂 W razie problemów pytaj śmiało.

@PawelSet cześć! Mam nadzieję, że nasze materiały będą przydatne. Zachęcam do stałej aktywności na forum.

@dariann cześć Darek, witam na Forbocie! Mam nadzieję, że znajdziesz tu wiele inspirujących projektów 🙂

@Hauler cześć! Cieszę się, że nasze materiały są pomocne - w razie problemów pytaj śmiało na forum 🚀

Dzień dobry! 

Cieszę się, że trafiłem na to forum. To dopiero moje początki nauki elektroniki, więc jestem zupełnie zielony 🙂 Postaram się zbudować coś z podstawowym zestawem do nauki, jaki posiadam 🙂 

• Lubię! 2

@ekolog cześć Wiktor, witam na forum! Mam nadzieję, że dzięki naszym materiałom uda Ci się dobrze opanować podstawy elektroniki w praktyce 😉

• Lubię! 1
57 minut temu, Treker napisał:

@ekolog cześć Wiktor, witam na forum! Mam nadzieję, że dzięki naszym materiałom uda Ci się dobrze opanować podstawy elektroniki w praktyce 😉

Do tej pory nie miałem z kim pogadać na ten temat jestem bardzo przyjemnie zaskoczony i ugoszczony na tym forum jak żyje niebyłem tak szczęśliwy 

• Lubię! 2

Dzień dobry!

Mam na imię Filip. Z elektroniką to dopiero początki ale mam nadzieję, że uda mi się szybko poszerzyć wiedzę w tym zakresie.

Pozdrawiam 🙂

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...