Skocz do zawartości

Fotorelacja z zawodów robotów na AGH

Pomocna odpowiedź

Ja byłem, lecz nie startowałem, jutro może wrzucę jakieś zdjęcia 🙂 Zawody małe, tylko 17 robotów. Było kilku finalistów z Robotic Arena we Wrocławiu, ogólnie - pozytywnie. Końcowych wyników niestety nie znam, zebrałem się przed przerwą 'obiadową'.

Edit: Dodałem kilka zdjęć, ale zapalonym fotografem nie jestem i bardziej skupiałem się na oglądaniu niż cykaniu fotek 😉

Przepraszam, że rapid ale forumowe dodawanie załączników jakoś nie chciało działać za szybko przy niecałych 10mb.

http://rapidshare.com/files/320786874/agh.rar.html

Nie reklamowaliśmy się bo to miały być bardzo lokalne zawody stanowiące niejako trening i sprawdzian możliwości przed większą imprezą jaką zamierzamy zorganizować w przyszłym roku (kalendarzowym). Jednak zainteresowanie turniejem przerosło wszelkie oczekiwania 🙂 Co do wyników to postaram się żeby zostały jak najszybciej umieszczone na stronie zawodów.

Dostałem 18 filmików, umieszczę je dziś po południu.

marcin13021988, jest szansa, że opiszecie jakieś swoje roboty 😉 ?

Pozdrawiam

Oczywiście że jest jakaś szansa 😉 nawet całkiem spora. Osobiście zobowiązuję się opisać swoje dwa LineFollowery gdy tylko znajdę trochę wolnego czasu. Poza tym Obelix (zwycięzca kwalifikacji z Wrocławia) też z tego co wiem miał być opisany niebawem na forum.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...