Skocz do zawartości

Sprzedam pozostałości po projektach

Pomocna odpowiedź

Cześć,

Jako, że skończyłem już swoją długą przygodę z robotyką amatorką, pracując już w automatyce przemysłowej i przenosząc swoje zainteresowania na większe obiekty zrobiłem mały 

remanent pozostałości projektowych po budowach i itp. Wszystko jest na sprzedaż. Wrzucam ogólne zdjęcia, bo nie mam zbytnio czasu na pełne listy co jest na zdjęciach. 

Tak po krótce + to co na zdjęciach to:

• rezystory i kondensatory w większych ilościach z TME w ilościach 50-100 szt. wypisałem co jest 
  • różnego rodzaju złączki, listwy, piny, dławiki, kwarce, nadajniki podczerwieni i odbiorniki i itp.
  • stabilizatory
  • silniki pololu, procesory, enkodery magnetyczne magnesy do enkoderów, sterowniki silników, mocowania silników
  • co do silników pololu 2 sztuki używane, reszta nie rozpakowywana jako awaryjne były kupowane.
  • płytki PCB do modułu btm-222 schemat również udostępnie, płytki PCB do enkoderów, opony + felgi ze slikonem
  • li-pole, malina, programatory, płytki uruchomieniowe, ładowarka do li-poli, moduł KONAR-u do startu minisumo + pilot i itp.

Mówiąc w skrócie trochę tego jest. Jeżeli chodzi o sprzedaż interesuje mnie trójmiasto, bo nie mam czasu na wysyłki. Mogę ugadać się na polibudzie PG lub w innym miejscu. Albo na jakiś zawodach.

Aktualnie jeszcze studiuje zaocznie więc w weekendy jestem. 

Jeżeli ktoś jest zainteresowany śmiało pisać. Zawsze na start czy w dalszym rozwoju trochę rzeczy się przyda 😉 

IMG_9039.JPG IMG_9040.JPG IMG_9041.JPG IMG_9042.JPG IMG_9043.JPG

IMG_9044.JPG IMG_9045.JPG IMG_9046.JPG IMG_9047.JPG IMG_9048.JPG

IMG_9049.JPG IMG_9050.JPG IMG_9051.JPG IMG_9052.JPG IMG_9053.JPG

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.