Patryk614 Napisano Wrzesień 25, 2019 Udostępnij Napisano Wrzesień 25, 2019 Cześć, Jako, że skończyłem już swoją długą przygodę z robotyką amatorką, pracując już w automatyce przemysłowej i przenosząc swoje zainteresowania na większe obiekty zrobiłem mały remanent pozostałości projektowych po budowach i itp. Wszystko jest na sprzedaż. Wrzucam ogólne zdjęcia, bo nie mam zbytnio czasu na pełne listy co jest na zdjęciach. Tak po krótce + to co na zdjęciach to: rezystory i kondensatory w większych ilościach z TME w ilościach 50-100 szt. wypisałem co jest różnego rodzaju złączki, listwy, piny, dławiki, kwarce, nadajniki podczerwieni i odbiorniki i itp. stabilizatory silniki pololu, procesory, enkodery magnetyczne magnesy do enkoderów, sterowniki silników, mocowania silników co do silników pololu 2 sztuki używane, reszta nie rozpakowywana jako awaryjne były kupowane. płytki PCB do modułu btm-222 schemat również udostępnie, płytki PCB do enkoderów, opony + felgi ze slikonem li-pole, malina, programatory, płytki uruchomieniowe, ładowarka do li-poli, moduł KONAR-u do startu minisumo + pilot i itp. Mówiąc w skrócie trochę tego jest. Jeżeli chodzi o sprzedaż interesuje mnie trójmiasto, bo nie mam czasu na wysyłki. Mogę ugadać się na polibudzie PG lub w innym miejscu. Albo na jakiś zawodach. Aktualnie jeszcze studiuje zaocznie więc w weekendy jestem. Jeżeli ktoś jest zainteresowany śmiało pisać. Zawsze na start czy w dalszym rozwoju trochę rzeczy się przyda
Patryk614 Wrzesień 25, 2019 Autor tematu Udostępnij Wrzesień 25, 2019 Ps. Zapomniałem dodać ceny do dogadania. Sprzedaż całości również i wtedy możliwość wysyłki. ;)
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »