Panniikt Napisano Maj 31, 2021 Udostępnij Napisano Maj 31, 2021 Witam Zacząłem robić kurs arduino i napotkałem na samym początku problem. Nie działa mi przykład z części z if'em. Wszystko mam tak jak w poradniku i niestety nic się nie dzieje po wciśnięciu przełącznika. Zmieniałem też dodatkowo inne wyjścia ale niestety nic nie pomogło. Ktoś wie co może być przyczyną? Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
farmaceuta Maj 31, 2021 Udostępnij Maj 31, 2021 Najpierw to wrzuc kod...😉 tak dla pewnosci... Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Panniikt Maj 31, 2021 Autor tematu Udostępnij Maj 31, 2021 Kod skopiowałem ze strony 😉 tak dla pewności. Problem już rozwiązany. Mam dodatkowe pytanie. Jak to jest z tymi pamięcią i programami na arduino. Czy po każdym wgraniu programu on sobie nadpisuje te programy czy po którymś wgraniu skończy się pamięć i trzeba go jakoś czyścić? Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
farmaceuta Maj 31, 2021 Udostępnij Maj 31, 2021 8 minut temu, Panniikt napisał: Mam dodatkowe pytanie. Jak to jest z tymi pamięcią i programami na arduino. Czy po każdym wgraniu programu on sobie nadpisuje te programy czy po którymś wgraniu skończy się pamięć i trzeba go jakoś czyścić? Normalnie wgrywasz i tyle...zawsze jak wgrywasz to czyscisz to co jest obecnie i "wypalasz" nowy kod...(z pominieciem eeprom, ta musisz kasowac sam lub programowo) oczywiscie kazdy rodzaj pamieci ma swoja zywotnosc, ale podczas normalnego uzytkowania nie ma sie co tym przejmowac... Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
BananWszyscy Maj 31, 2021 Udostępnij Maj 31, 2021 Dla twojej pewności włącz sobie wszystkie informacje od programatora w ide i zobaczysz co się dzieje po kolei, jako tako Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź