Plec Napisano Czerwiec 23, 2021 Udostępnij Napisano Czerwiec 23, 2021 Dzień dobry, zakładam temat w sprawie być może błahej ale na pewno nieco nieintuicyjnej, dotyczącej działania forum. Tl;dr: czy można i jak można dodać kategorię forum do zawartości obserwowanych? Przeszukałem forum w poszukiwaniu odpowiedzi, znalazłem instrukcję obserwowania tematu, jednak nie znalazłem instrukcji obserwowania kategorii. Widzę, że zarządzaniu obserwowaną treścią jest miejsce na obserwowane kategorie, jednak po wejściu w kategorię nie opcji jej obserwowania tak, jak przy tematach: Czy na tę chwilę istnieje możliwość obserwowania kategorii? Jeżeli tak, to jak mogę to zrobić? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Czerwiec 25, 2021 Udostępnij Czerwiec 25, 2021 @Plec wybacz późną odpowiedź, ale zajęło to trochę dłużej niż zakładałem. Opcja została już włączona i w widoku kategorii znajdziesz przycisk do śledzenia danego działu (po prawej u góry). 1 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Plec Czerwiec 25, 2021 Autor tematu Udostępnij Czerwiec 25, 2021 Super, dzięki! 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »