Pixpix Napisano Sierpień 1, 2021 Udostępnij Napisano Sierpień 1, 2021 Witam Mam mały problem ale z NUCLEO-F303RE Przeszedłem ten odciek kursu ale został mi jedne mały problem. Po konfiguracji i dodatni tego kodu kontoler startuje (miga dioda, przerwa 10s, miga dioda) /* USER CODE BEGIN 2 */ start_measure(); HAL_Delay(50); stop_measure(); HAL_Delay(50); /* Enter the Standby mode */ HAL_PWR_EnterSTANDBYMode(); /* USER CODE END 2 */ Po drugim mignięciu kontroler pracuje tak jakby nie wchodził w Standby lub wchodził i od razu się wybudzał (Timer na 0?). Po przeszukaniu konfiguracji nie mam już za bardzo pomysłu co dalej... Proszę o pomoc Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Gieneq Sierpień 2, 2021 Udostępnij Sierpień 2, 2021 @Pixpix pozwoliłem sobie wydzielić z poniższego tematu, bo Twoje pytanie dotyczy innej płytki niż używana w kursie: Ciężko coś doradzić. Jesteś w stanie prześledzić w debugerze "drogę jaką przechodzi" program? Dodaj screenshot z cuba z konfiguracją i plik main.c Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Gość Sierpień 2, 2021 Udostępnij Sierpień 2, 2021 Prześledź artykuł na https://controllerstech.com/low-power-modes-in-stm32/#google_vignette W załączeniu rozwiązania wszystkich typów LOW POWER. Zapamiętaj tę stronkę bo jest na niej bardzo dużo cennych wskazówek.Kilka razy skorzystałem między innymi ze sleep mode. LOW_POWER_MODES_STM32.zip Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »