RedBoy Napisano Grudzień 10, 2021 Udostępnij Napisano Grudzień 10, 2021 Cześć wszystkim, potrzebuję zbudować audio switcha takiego jak na znalezionym schemacie lecz nie potrafię dobrać odpowiedni przełącznik obrotowy i w tej sprawie właśnie pisze do was tu na forum. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
_LM_ Grudzień 10, 2021 Udostępnij Grudzień 10, 2021 Przecież masz symbol na schemacie, a tak na szybko szukania: https://nowyelektronik.pl/index.php?id_product=55966&controller=product 1 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
RedBoy Grudzień 10, 2021 Autor tematu Udostępnij Grudzień 10, 2021 @_LM_ Dzięki za pomoc, wiem że oznaczenie jest ale wolałem się upewnić bo nigdy nie używałem takich przełączników. Jeszcze raz dzięki CI za pomoc. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
_LM_ Grudzień 10, 2021 Udostępnij Grudzień 10, 2021 Mimo to, radziłbym trzymać się oznaczeń schematu i zalecanego przełącznika. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »