Skocz do zawartości

Jakie są typy przycisków?

Pomocna odpowiedź

Jeśli rozmiar nie gra roli szukaj pod hasłem "cherry switch" i "cherry mx".

Tact switche smd są mniejsze i cichsze niż te które masz, ale też słyszalne.

Jeśli chcesz absolutnie bezgłośne i małe, rozpruj jakiegoś zepsutego pilota.

Jeśli chcesz tanio i szybko - klawiatura membranowa (są różne, od 1 do 20 klawiszy). Niestety - tanio i szybko nie oznacza "wygodnie" ani "bezawaryjnie".

• Lubię! 2

Dużo zależy od tego do czego chcesz tego użyć... też zainteresował bym się pilotem, no ale tu pozostaje kwestia estetyki...😉 Lub klawiatura membranowa, tylko zależy wszystko jakiej żywotności od tego wymagasz...

Widziałem podobne ale z poniżej wymienionych powodów ich nie biorę pod uwagę: raczej zależy mi na taniości tej klawiatury oraz dużej ilości przycisków chcę wsadzić to do kalkulatora na Arduino więc trochę mi zależy na rozstawie przycisków plus mają coś nadrukowane na sobie (wiem że to nie duży problem).

53 minuty temu, Konrad123 napisał:

W sensie? Przyciski z pilota długo nie pożyją? chcę je połączyć tak: klawiatura_numeryczna_wnetrze.thumb.jpg.2b90e8ad56312f53131de8616ba00a5c.jpg

Z pilota to akurat pożyją (teoretycznie) chodziło mi bardziej właśnie o taką tanią klawiaturę jak podrzuciłeś...z nią może być różnie...no i nie wiem czy uda Ci się podłączyć tak jak chcesz, bo przecież producent pilota już to zrobił... choć pewnie da się pociąć ścieżki i polutować tak jak chcesz

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...