Skocz do zawartości

Opisz projekt DIY i odbierz 50 zł rabatu do sklepu Botland

Pomocna odpowiedź

Wszystkie osoby, które zgłosiły swoje projekty powinny otrzymać już swoje rabaty (wysłałem je w prywatnych wiadomościach). Jeśli ktoś powinien dostać rabat, a go nie dostał to proszę o kontakt przez prywatne wiadomości.

• 2 tygodnie później...

W zeszłym tygodniu skorzystałem z otrzymanego kodu rabatowego za opis czujnika WiFi do stacji pogodowej i zakupiłem kilka nowych elementów (m.in. multiplekser, który zaproponował mi @ethanak) do mojej stacji. Kod rzeczywiście zadziałał, dziękuję. Mam zamiar ulepszyć czujnik, bo teraz pobiera zbyt dużo prądu i dodać wyświetlanie odczytanych parametrów na wyświetlaczu (też nowo zakupiona część). Jak całość zacznie działać, to uzupełnię opis czujnika.

• Lubię! 1
  • 1 miesiąc później...

Otrzymałem rabat, na zakupy w sklepie Botland za przedstawienie swojego projektu. Rabat za opis DIY działa. Wszystko przebiegło poprawnie, więc będę mógł zrealizować kolejny projekt - pomiar jakości powietrza taniej o 50 zł.

• Lubię! 1
  • 2 tygodnie później...

Dziękuję za fajną akcję, dostałem kupon za opisanie swojego projektu i dostałem kupon 😁 . Dzisiaj go zrealizowałem i wszystko zadziałało jak powinno. Dzięki i pozdrawiam

• Lubię! 1
Gość
Ten temat został zamknięty.
  • Utwórz nowe...