Treker (Damian Szymański) Napisano Lipiec 18, 2010 Udostępnij Napisano Lipiec 18, 2010 Jeśli marzyłeś o hodowli małego robo motyla, to mam dla Ciebie dobrą wiadomość. Swoje małe "zwierzątko" będziesz mógł trzymać w słoiku, za każdym razem gdy zastukasz w zakrętkę zmusisz robota do krótkiego lotu 😉 Produkt w sklepach pojawi się dopiero we wrześniu, ale już możecie go zamówić za jedyne,,, 99$. Nie wydaję mi się, aby produkt cieszył się dużym zainteresowaniem, a co Wy sądzicie o tego typu gadżetach? http://www.japantrendshop.com/chouchou-butterfly-p-928.html Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Mario Lipiec 18, 2010 Udostępnij Lipiec 18, 2010 Według mnie jest to ciekawy gadżet pod względem technicznym, patrząc na to realnie totalnie bezużyteczne. Coś takiego kupi chyba ktoś kto ma za dużo pieniędzy i nie ma co z nimi robić. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Nawyk Lipiec 19, 2010 Udostępnij Lipiec 19, 2010 Gadżet pewnie zakupią te same osoby, które kupują chomiki-usb, kulki newton'a, jo-jo czy inne śpiewające maskotki... Osobiście chętnie dorwałbym się pod zakrętkę tego słoika, żeby zobaczyć na jakiej zasadzie to działa 😉 wygląda bardzo realistycznie Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Mario Lipiec 19, 2010 Udostępnij Lipiec 19, 2010 Gdybym nie przeczytał to na pewno bym się nie domyślił, że to jest robot. Mnie osobiście najbardziej zastanawia jak ten motyl przyczepia się do ścianek słoika. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
feriar Lipiec 22, 2010 Udostępnij Lipiec 22, 2010 wg. mnie to jest strata kasy, te jedyne xxxxx99$ 😉 __________ Komentarz dodany przez: Treker Twój podpis jest niezgodny z regulaminem, proszę poprawić. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »