Skocz do zawartości

Szkolenie embedded C/C++

Ksawery

Pomocna odpowiedź

Cześć.

Chcesz nauczyć się programowania embedded na najwyższym poziomie? Zapraszam na kurs embedded C/C++. 

Buduję grupę 5 zdolnych programistów, którzy chcą wskoczyć na wyższy level programowania i pracować do światowych gigantów w branży.

Zainteresowanych proszę o wiadomość prywatną - wszystkie szczegóły na plakacie a dodatkowe już dla zainteresowanych.

A coś o mnie? Jestem seniorem embedded z 10 letnim doświadczeniem, pracowałem nad wieloma dużymi projektami, zarządzałem zespołem programistów i często prowadzę rozmowy rekrutacyjne.

Plany do 2025 (1).png

Edytowano przez Ksawery
  • Lubię! 1

@Ksawery czy z tymi kursami ma cos wspólnego firma Botland? Na plakacie jest umieszczony robot, z nazwą firmy, a do tego konstrukcja ta była właśnie budowa lata temu (ponad 10) przez osoby, które założyły Botland. Zresztą zdjęcie umieszczone na tym plakacie pochodzi nawet z ich opisu, który linkuję poniżej - ucięto jedynie znak wodny: https://forbot.pl/forum/topic/4897-impact-wersja-druga/

Oryginał zdjęcia:

IMG_4fe9d0afa2f1c657.jpg

Może to być mylące dla osób, które potencjalnie zainteresują się tym szkoleniem.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.