qarol Napisano Marzec 29, 2023 Udostępnij Napisano Marzec 29, 2023 Mam takie oznaczenie. Jak mam wpiąć multimetr do pomiaru bo nie kumam tego? Jeden do Line out a drugi przewód gdzie? GND? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
jand Marzec 29, 2023 Udostępnij Marzec 29, 2023 Jeden Line Out kanał lewy (L), drugi Line Out kanał prawy (R). 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
qarol Marzec 29, 2023 Autor tematu Udostępnij Marzec 29, 2023 Chodzi o podłączenie multimetra do wyjścia czincz. Najpierw sprawdzam jeden z kanałów np. lewy. Jedną nóżkę przykładam do środka a drugą do zewnętrznej blaszki lub np. obudowy. Tak? Analogicznie to samo z kanałem prawym. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
jand Marzec 29, 2023 Udostępnij Marzec 29, 2023 Tak. 7 minut temu, qarol napisał: drugą do zewnętrznej blaszki 8 minut temu, qarol napisał: Analogicznie to samo z kanałem prawym. 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »