Skocz do zawartości

Gdzie kupić ogniwa 21700

Festi449

Pomocna odpowiedź

(edytowany)

Nie mam nic z nimi, ale Batimex. Jak nie potrzebujesz całego opakowania zbiorczego, to może jednak nówki będą lepsze. Choć ciekawe ogniwa, 5 Ah Samsunga wysokoprądowe (chwilowo) chyba tylko w depakiecie można znaleźć. Kiedyś kupowałem tam 21700 5 Ah 10 A, jak dopiero wyszły i wszystko spoko.  No i też masz z blaszkami gotowe niektóre, więc full service. Tak potaniały 21700, że lepsza opcja od 18650.

Edytowano przez matsobdev
  • Pomogłeś! 1

To już grubo. Nie mam praktyki z zgrzewaniu, ale te z depakietu, troche materiału mają już wyrwane. Jak przy plusie to nie ma znaczenia, bo jest gruba blacha w powietrzu, to minus to praktycznie denko ogniwa. Wiadro z piaskiem albo dwa, jak się przepali podczas zgrzewania. nawet przy dobrych parametrach, jak się trafi w stary zgrzew.

Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.

jlcpcb.jpg

jlcpcb.jpg

Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay!
   • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit
   • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny
   • Usługa projektowania PCB na zlecenie
   • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony
   • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber
Zobacz również » Film z fabryki PCBWay

@matsobdev Wiem wiem wiem bo już robiłem baterie 10S10P z 18650 tylko ze z starych baterii po laptopach i to była najgorsza decyzja bo chyba z 2 miesiące wszystkie ogniwa testowałem i dobierałem a teraz już bateria totalnie się zepsuła i potrzebuje jakiś ogniw ale teraz już chcę postawić na nowych. A jedank 21700 wychodzą trochę tanie mimo wszystko niż 18650.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.