Skocz do zawartości

Skończyłem podstawowy kurs elektroniki, co dalej?

AAAAEEEEEEEE

Pomocna odpowiedź

Cześć! Całkiem niedawno zakupiłem pierwszą częśc kursu podstaw elektroniki. Skończyłem go dosyć szybko (temat w końcu ciekawy) aczkolwiek zanim kupię kolejne zestawy zastanawiam się, czy z komponentami dołączonymi do pierwszej cześci mogę zrobić cokolwiek więcej? Nie ukrywam że na ten moment wolałbym uniknać dodatkowych wydatków stąd też zastanawiam się jak mogę rozwijać swoje umiejętności z tym co mam. Dzięki za odpowiedzi!

• Lubię! 1

@AAAAEEEEEEEE witam na forum 🙂 Poziom I kursu to zupełne podstawy, ciężko będzie o jakieś widowiskowe projekty przy takich podstawach. Zachęcam do przejścia II poziomu kursu elektroniki, tam zostały omówione już bardziej zaawansowane elementy. Podczas tego kursu wykonasz już kilka bardziej rozbudowanych projektów typu sterownik serwomechanizmu lub czujnik odległości. Kurs ten jest też zwyczajnie dłuższy, sprawdź jak to wygląda: https://kurs.forbot.pl/elektronika2

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.