Armir Napisano Sierpień 24, 2010 Udostępnij Napisano Sierpień 24, 2010 Witam Mam problem z ustawieniem fuse bitów m8535 do kwarcu 16mhz. Na screenie widać opcje do wyboru. Zastanawiam się nad 1010 i 1011. Różnią się one szybkością narastania napięcia jak rozumiem. Jeszcze jedno pytanie w bascomie na początku programu deklaruje taktowanie procesora jeżeli ustawie fuse bity to najpierw mam wgrać program z ustawieniem taktowania na 16 mhz a potem wgrać fusy czy inaczej? Pozdrawiam Armir [ Dodano: 25 Sie 10 09:40 ] Który fuse odpowiada z a ckopt? Gdzieś czytałem że h ale tam mam watchdog timer. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Armir Sierpień 27, 2010 Autor tematu Udostępnij Sierpień 27, 2010 Czy te ustawienia będą poprawne? edit Problem rozwiązany. Ustawienia: CKSEL3..0 = 1111 SUT1..0 = 11 CKOPT = 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź