Festi449 Napisano Marzec 1, 2024 Udostępnij Napisano Marzec 1, 2024 Witam. Zna ktoś jakąś kombinacje przycisków która by może pomogła na ten przypadek? GoPro 7 Black nie włącza się pali się (światłem ciągłym) jedynie ta dioda i nic więcej na podłączonym kablu jak i na samej baterii.
Treker (Damian Szymański) Marzec 1, 2024 Udostępnij Marzec 1, 2024 @Festi449 spróbuj wyciągnąć kartę SD i przytrzymaj przycisk włącznika ponad 15 sekund. Jeśli to nie pomoże to warto wyciągnąć baterię i wsadzić inną lub podłączyć kamerę do zewnętrznego źródła zasilania.
Festi449 Marzec 1, 2024 Autor tematu Udostępnij Marzec 1, 2024 (edytowany) @Treker Niestety dalej nic jeżeli nie będzie już możliwości to może zrobię reflow procesora ponieważ widziałem u kogoś w innym poście ze był podobny problem i pomogło a mam możliwość zrobienia. Dalej tak jak wcześniej było ze jak przytrzymam przycisk włączania i po ok. 10-15 sekundach dioda zgaśnie na ok. 0.5 sekundy i się sportem zapala na stałe. Tak się dzieje na baterii i na kablu też Edytowano Marzec 1, 2024 przez Festi449
Festi449 Marzec 1, 2024 Autor tematu Udostępnij Marzec 1, 2024 tutaj jeszcze podrzucam filmik ponieważ dość dziwnie się zachowuje ta kamerka. Link do filmiku na google drive: https://drive.google.com/file/d/1AM0VdsGLFJlf-iweSaTzp0_HwVEQ1Wqa/view?usp=sharing
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »