bezamat Napisano Listopad 21, 2010 Udostępnij Napisano Listopad 21, 2010 Czy jak kupię robota do samodzielnego montażu i go przerobię na swój sposób to będzie mi się to opłacało ?
bezamat Listopad 21, 2010 Autor tematu Udostępnij Listopad 21, 2010 Coś takiego: http://multisort.pl/search/result/1.html?__deform_form_id__=searchform&search=robot&gclid=CMyH-L-QsqUCFUrwzAod7HrLZg . Te tańsze roboty.
OldSkull Listopad 21, 2010 Udostępnij Listopad 21, 2010 Zdefiniuj "opłacało". Jeżeli chcesz wykorzystać jakieś elementy typu mocowania, kształtki, sterownik, kółka, gąsienice - to może Ci się bardziej opłacać niż robienie samemu albo zamawianie. Zależy też czego chcesz się nauczyć i jak cenisz własny czas.
bezamat Listopad 21, 2010 Autor tematu Udostępnij Listopad 21, 2010 Czas mam gdzieś, a co do nauki... Chcę się nauczyć, i mam nadzieje, że nauczę się jak najwięcej.
OldSkull Listopad 21, 2010 Udostępnij Listopad 21, 2010 W takim razie kupuj gotowe tylko części mechaniczne, których sam nie wykonasz + ew. elektronikę w takim SMD którego byś nie zrobił/nie polutował, a reszta to oddzielne części.
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »