[Herr Qrczak] Napisano Luty 21, 2011 Udostępnij Napisano Luty 21, 2011 ➕ Do ulepszenia mojego światłoluba McLAREN'a [zmiany obudowy] zainspirował mnie użytkownik volox swoim Dżo. ➕ Oto HodRodHAMMER: ➕HodRodHAMMER: został zbudowany z: -układ L293DNE -płytka PDU 21 -rezystory 27kOhm -2 mikro serwa modelarskie -2 fototranzystory -6 baterii AA połączonych ręcznie [razem powinny dawać 9V dają 8,4V(były już używane)] -obudowa i koła ze starej zabawki Filmik: https://www.youtube.com/watch?v=8t-hiotWm5E Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Oxygen Luty 21, 2011 Udostępnij Luty 21, 2011 Ogólnie nie podobają mi się roboty z obudową samochodzików itp., ale ten już wygląda dużo lepiej niż McLaren 😋 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
[Herr Qrczak] Luty 21, 2011 Autor tematu Udostępnij Luty 21, 2011 nie podobają mi się roboty z obudową samochodzików Mi się bardziej podobają lecz wolę obudowy zrobione własnoręcznie, gdyż pasują dokładnie do wymagań projektanta lecz ta pasowała idealnie. wygląda dużo lepiej niż McLaren 😋 Tu nie ma co się śmiać. Taka prawda 😃 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
tom_res Luty 22, 2011 Udostępnij Luty 22, 2011 Dużo lepszy niż Mclaren (ciekawsza obudowa) 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
[Herr Qrczak] Luty 22, 2011 Autor tematu Udostępnij Luty 22, 2011 Nom. I jest dużo szybszy bo na 9V ale głośniejszy. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
tom_res Luty 22, 2011 Udostępnij Luty 22, 2011 Na filmiku nie słychać Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
volox Marzec 2, 2011 Udostępnij Marzec 2, 2011 Widzę, że mój Dżo się do czegoś przydał. Zainspirować kogoś to naprawdę fajna sprawa, zwłaszcza, jak efekty są takie jak HotRodHAMMER. Naprawdę dobra robota, gratuluję. 😃 PS Dżo właśnie kończy przechodzić transformację w line followera. 😃 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »