Skocz do zawartości

Silniki do LF

Wojcik98

Pomocna odpowiedź

Witam!

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak szybkie są te silniki?Tamiya Motors and Gearboxes

Może ktoś miał już te silniki i podzieli się swoimi refleksjami? Miałem też na oku takie: SILNIK Z PRZEKŁADNIĄ HL149 / 6V 10:1 315prm, ale stwierdziłem, że lepiej kupić szybsze i zwolnić programem, niż wolne i być niezadowolonym, a w sumie to są wolne. Koła chcę kupić takie: Lekkie piankowe koła - średnica 75mm (2 szt). Czy będą dobre? Wiem, że pianki są przyczepne, ponieważ mam model i trzymają się świetnie(5 miejsce na mistrzostwach w zeszłą niedzielę).

Z góry dziękuję!

Komentarz dodany przez: Sabre

_allegro

Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.

jlcpcb.jpg

jlcpcb.jpg

Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay!
   • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit
   • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny
   • Usługa projektowania PCB na zlecenie
   • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony
   • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber
Zobacz również » Film z fabryki PCBWay

Piankowe są do niczego. Na płycie prawie nie trzymają. O tamyiach piszą ,że są głośne. Jak do pierwszego lfr'a to dobre by były te 2 tym bardziej ,że kosztują grosze.

Witam!

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak szybkie są te silniki?>>Klik!<<

Może ktoś miał już te silniki i podzieli się swoimi refleksjami? Miałem też na oku takie: >>Klik2!<<, ale stwierdziłem, że lepiej kupić szybsze i zwolnić programem, niż wolne i być niezadowolonym, a w sumie to są wolne. Koła chcę kupić takie: >>Klik3<<. Czy będą dobre? Wiem, że pianki są przyczepne, ponieważ mam model i trzymają się świetnie(5 miejsce na mistrzostwach w zeszłą niedzielę).

Z góry dziękuję!

Komentarz dodany przez: Sabre

Proszę poprawić linki zgodnie z regulaminem. Punkt 3n.

Mam taki jeden zestaw silników (z pierwszego linku). Osobiście, uważam że do pierwszego robota LF zbudowanego w celach edukacyjnych są OK, jednak nie masz co liczyć na jakieś powalające rezultaty.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.