mat1321 Napisano Sierpień 14, 2011 Udostępnij Napisano Sierpień 14, 2011 Mam możliwość zamawiania detalicznych ilości czujników ultradźwiękowych HC-SR04 oraz silników podobnych do pololu, shields do arduino w cenach hurtowych. Ceny jakie mnie interesują: czujnik ultradźwiękowy HC-SR04 - 30zł za sztukę Silniki: - 6V 160RPM - 3V 50RPM - 6V 540RPM - 6V 100RPM 30 zł za sztukę Ceny shields do arduino do uzgodnienia. Kontakt na pw lub w temacie. Pozdrawiam mat1321. Ps. Mam również możliwość toczenia i frezowania precyzyjnie małych elementów. Ceny w zależności od materiału i trudności wykonania. Zainteresowanych proszę o kontakt. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
nanab Sierpień 14, 2011 Udostępnij Sierpień 14, 2011 Jakieś info nt. silników? Prąd, moment, wymiary, masa? Szczególnie wersja 540RPM. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
piotreks-89 Sierpień 14, 2011 Udostępnij Sierpień 14, 2011 mat1321 wysyłasz za pobraniem? Jak tak to się jakoś dogadamy 😅 [ Dodano: 14-08-2011, 17:56 ] Te wszystkie rzeczy są fabrycznie nowe? Coś ceny są niskie Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
mat1321 Sierpień 14, 2011 Autor tematu Udostępnij Sierpień 14, 2011 Wszystkie rzeczy są znaczy będą(jak je dostanę do ręki 🤣 ) nowe ewentualnie uruchomione do sprawdzenia czy działa. Jeśli chodzi o wysyłkę za pobraniem to jest problem koszty. Niedługo będę miał możliwość wystawiania na allegro więc jeśli ktoś mi nie ufa(bardzo dobrze to rozumiem) będzie możliwość zakupu przez allegro. Jakieś info nt. silników? Prąd, moment, wymiary, masa? Szczególnie wersja 540RPM. Na stronie hurtowni jest tylko to Specifications: Voltage: 6V DC RPM: 540RPM Diameter: 12mm Shaft length: 7.5mm Height (excl. shaft): 26mm Shaft diameter: 3mm Weight: 9g Ze zdjęć na oko widać, że przełożenie mniej więcej 1:50. Ogólnie silnik bardzo podobny do pololu 1:50 parametrami i wizualnie. Zamierzam ich użyć w moim pierwszym minisumo mam nadzieję że spotkmy się za rok w Bydgoszczy 🤣 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
piotreks-89 Sierpień 14, 2011 Udostępnij Sierpień 14, 2011 mat1321 nie wiem w czym widzisz problem kosztów co do przesyłki pobraniowej. Koszta takiej przesyłki to 14,90zł - Poczta Polska. Wielu sprzedawców rezygnuje z takowej wysyłki, ale jednocześnie traci młodych nabywców, którzy nie w każdym przypadku posiadają konto bankowe. Z własnego doświadczenia wiem, że po rozmowie (za pośrednictwem poczty E-Mail) godzą się na przesyłkę pobraniową 😅 Z tym allegro fajna sprawa. Wystaw to i punków przybędzie (oczywiście po kupnie przez allegro 🤣 ) Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
mat1321 Sierpień 14, 2011 Autor tematu Udostępnij Sierpień 14, 2011 Jeśli chcesz dopłacać te kilka złotych to mogę wysłać za pobraniem. Jutro zamawiam 540prm i czujniki ultradźwiękowe. Na razie tylko po 4 sztuki, chyba że ktoś ma bardziej konkretne zamówienie. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
piotreks-89 Sierpień 14, 2011 Udostępnij Sierpień 14, 2011 mat1321 jeżeli z taką ceną wystawisz je na allegro to zbijesz na tym niezłą kasę, bo te czujniki ultradzwiękowe na allegro chodzą po ~45zł 🤣 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
mat1321 Sierpień 14, 2011 Autor tematu Udostępnij Sierpień 14, 2011 To fajnie. Może choć część środków pochłanianych przez moje hobby się zwróci ❓ Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
piotreks-89 Sierpień 14, 2011 Udostępnij Sierpień 14, 2011 No nasze hobby nie należy do tanich (chyba, że masz inne 😎 ). Jeszcze co ma powiedzieć nastolatek, który dostaje 50zł kieszonkowego 🤣 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
mat1321 Sierpień 15, 2011 Autor tematu Udostępnij Sierpień 15, 2011 Dziś przyszedł e-mail z parametrami silników. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Sabre Sierpień 16, 2011 Udostępnij Sierpień 16, 2011 Czy jest szansa na silniki z oską z tyłu, jak w tych nowych z pololu? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
mat1321 Sierpień 17, 2011 Autor tematu Udostępnij Sierpień 17, 2011 Raczej nie. Mogę wysłać zapytanie e-mailem ale detalicznych ilości nie sprowadzą a hurtowo raczej nie mam po co brać. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
epsilon Sierpień 20, 2011 Udostępnij Sierpień 20, 2011 A będziesz miał dostęp do wszystkich silników czy tylko do tych 30kRPM? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
mat1321 Sierpień 20, 2011 Autor tematu Udostępnij Sierpień 20, 2011 Mogę zamówić wszystko co w tabeli. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
bartek1333 Sierpień 20, 2011 Udostępnij Sierpień 20, 2011 Kiedy orientalnie te rzeczy będą dostępne od ręki? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »