slawko_k Napisano Grudzień 17, 2011 Udostępnij Napisano Grudzień 17, 2011 Hej. Z dawnych czasów mam aplikację do sterowania przez BT przez port szeregowy w Javie i z powodzeniem z niej korzystam. Wiem że jest na androida coś takiego ale niestety nie mam. Mam pytanie czy spotkał się ktoś z taką aplikacją na windows mobile? Sławek Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
sobal44 Grudzień 17, 2011 Udostępnij Grudzień 17, 2011 nie znam nic na windows mobile, a jeśli znasz nazwę aplikacji na androida to podziel się nią. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
slawko_k Grudzień 17, 2011 Autor tematu Udostępnij Grudzień 17, 2011 Nie znam żadnej. na youtubie dużo tego prezentują. Jedna nawet sterowanie głosowe miała. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Robomaniak Grudzień 17, 2011 Udostępnij Grudzień 17, 2011 Wrzuć link bo mam akurat telefon z antkiem i chciałbym się w takie coś pobawić 😃 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
slawko_k Grudzień 17, 2011 Autor tematu Udostępnij Grudzień 17, 2011 Wystarczy w yt wpisac czego sie szuka np Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »