Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Treker, byłaby możliwość przedłużenia czasu trwania konkursu do 8 lipca? Nam się dopiero wtedy SESJA kończy a egzaminy są okropnie porozrzucane.

Raczej nie, ponieważ, chciałem go zakończyć przed konkursem wakacyjnym. Jeśli jednak komuś baaaardzo zależy i przyśle jeszcze do 7 lipca swoje dzieło, to na pewno się tym zajmę również 🙂

Jak wiadomo w sesji wiele (czyt. wszystko) jest ciekawsze od egzaminów, więc można też produkować kalkulatorki 🙂

Jak wiadomo w sesji wiele (czyt. wszystko) jest ciekawsze od egzaminów, więc można też produkować kalkulatorki

100% prawdy:D

W takim razie niech zostanie termin taki jak jest. Zobaczymy czy uda mi się szybciej ogarnąć ten kalkulator. W razie czego będę prosił o przedłużenie terminu.

• 2 tygodnie później...

Przypominam o trwającym konkursie, jesteśmy na półmetku, aktualnie zgłoszono tylko kilka pracy, więc ciągle wszyscy mają szanse!

Zawsze lepiej iść w jakość 🙂 Chyba, że chodzi Ci czy połączyć na siłę kilka mniejszych rzeczy w jeden formularz. Jeśli są to różne rzeczy to spokojnie można rozbić je na kilka mniejszych kalkulatorów.

Konkurs zakończony. Wyniki pojawią się zgodnie z zapowiedziami - za około 14dni. Proszę raczej nie pytać wcześniej o wyniki, ponieważ odpowiednie przepisanie wszystkich nadesłanych prac do PHP zajmie mi na pewno trochę czasu. Dopiero później będę mógł wybrać zwycięzców.

Gdyby ktoś jeszcze bardzo, ale to bardzo pragnął to niech jeszcze podeśle swoją pracę - nie obiecuję jednak, że uwzględnię prace przesłane po terminie.

• 11 miesiące później...
  • 2 tygodnie później...

Wojcik98, zajmę się sprawą w wakacje 🙂 Miałem coś przygotowane, ale ogólnie było dość małe zainteresowanie tymi skryptami, dlatego odłożyłem sprawę.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...