devonport Napisano Grudzień 28, 2012 Udostępnij Napisano Grudzień 28, 2012 Portal istnieje ok 7 lat, ja jestem tutaj dobre 5 lat to chyba wystarczająco dużo czasu żeby nauczyć się robotyki. Czy są tutaj osoby które zajmują się robotyką profesjonalnie fabryki, przemysł itp. Znacie kogoś takiego kto tu zaczynał udzielał się na forum? Jak potoczyły się losy pionierów tego portalu i robotyki w Polsce? Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
ProeXtreme Grudzień 28, 2012 Udostępnij Grudzień 28, 2012 Najlepszym przykładem jest administrator Forbota - Treker. Najlepiej będzie jak sam się na ten temat wypowie. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Mars Grudzień 29, 2012 Udostępnij Grudzień 29, 2012 No ja osobiście dałem ciała. Byłem na początku działania forum, ale jakoś nie umiałem zaszczepić w sobie robotycznej machiny. Jakiś czas temu wróciłem i w sumie chciałbym się w tym kierunku rozwijać, ale najnowsze wiadomości z frontu życia prywatnego mogą mi pokrzyżować plany. Jednakże postaram się przetrwać i zaistnieć na polskiej scenie robotyki amatorskiej 😉 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź