Ksawery Napisano Luty 5, 2013 Udostępnij Napisano Luty 5, 2013 Witam. Z powodu rozbiórki swojego robota wyprzedaję części, z których się składał: 1. Silniki DG1224-043-03 Wobit (wymiarowo takie same jak mikrosilniki Pololu) dokumentacja Były bardzo mało używane, 15zł/sztukę. 2. Mocowania do mikrosilników Pololu Jedno mocowanie się złamało, lecz zostało sklejone i trzyma się, 12zł za obie sztuki. 3. Serwomechanizm Turnigy TG9e Był używany rzadko do obracania dalekomierza, 8zł. 4. Płytka z elektroniką do robota: - ATmega8 smd + filtr ADC - Mostek H L293D + wyprowadzenie silników - złącze czujnika analogowego - złącze serwomechanizmu - złącze do programowania ISP - buzer. Całość wykonana na małej dwustronnej płytce, 40zł. Mam również do sprzedania gąsienice do robota mobilnego - pisałem już kiedyś, ale przypomnę jeszcze raz obniżyłem cenę na 60zł - same części kosztowały więcej, może ktoś zrobi z nimi jakiś użytek. Pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
aixI Lipiec 2, 2013 Udostępnij Lipiec 2, 2013 Z tego co mi się wydaje to nie są Pololki tylko podróbki. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
OldSkull Lipiec 3, 2013 Udostępnij Lipiec 3, 2013 aixI, Jeśli to są podróbki, to pololki też są podróbkami. Chyba pierwsze silniki w tym rozmiarze produkowało Sanyo, ale nie jestem pewien. W każdym razie Pololu nie jest pierwsze. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
aixI Lipiec 3, 2013 Udostępnij Lipiec 3, 2013 Może Pololu nie było pierwsze - ja tego nie wiem. Napisałem tylko to co mi się wydaje ; ) Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
orelll Lipiec 3, 2013 Udostępnij Lipiec 3, 2013 Ludzie, to nie elektroda, nie przepychajcie się. Ja tylko pytałem, czy aktualne;p Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
aixI Lipiec 3, 2013 Udostępnij Lipiec 3, 2013 😃 Spokojnie. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź