Foadrian Napisano Luty 23, 2013 Udostępnij Napisano Luty 23, 2013 Witajcie! Mam problem z inventorem 2011. Program nie wyświetla żadnych znaków i napisów dotyczących wymiarów i napisów umieszczanych na szkicach, tabele rysunkowe też są puste. Wygląda to tak jakby napis był niewidoczny. Jeżeli utworzę wymiar jakiegoś elementu to pojawiają się strzałki wymiarowe ale nie widać wartości liczbowej. Mimo to po dwukrotnym kliknięciu mogę taki wymiar edytować. Tak samo jest z tabelami w rysunkach. Tabela elementów jest pusta - brak znaków i liczb, jednak gdy kliknę edycję tej tabeli to w oknie edycji widoczne są wszystkie elementy. Szukałem rozwiązania w "Opcje aplikacji" jak i w edycji stylów. __________ Komentarz dodany przez: Bobby
Patryk614 Luty 23, 2013 Udostępnij Luty 23, 2013 Masz tutaj linka do Autodesk WikiHelp o wymiarowaniu. Masz tam wszystko o wymiarowaniu edycji wymiarów i itp. Tam powinieneś znaleźć odpowiedz na swój problem. Wymiarowanie edit: A dokładnie zakładka Wyłączone opisy.
Foadrian Luty 23, 2013 Autor tematu Udostępnij Luty 23, 2013 Niestety tam nie znajduję rozwiązania. Po za tym problem jest trochę szerszy co widać na załączonym obrazku. Nawet tabliczka rysunkowa nie zawiera żadnych informacji. Problem rozwiązałem instalując sp1 i sp2 do inventora.
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »