michs Napisano Lipiec 31, 2013 Udostępnij Napisano Lipiec 31, 2013 Witam! Nie wie ktoś może skąd można wziąć sprężyny skrętne, które w pozycji wyjściowej tworzą kąt 90 stopni? Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
fazi787 Lipiec 31, 2013 Udostępnij Lipiec 31, 2013 Witam, nie wiem czy dokładnie o to ci chodziło, ale ja np. znalazłem kilka takich ofert. Np: tutaj możesz złożyć zamówienie. Ale najlepiej jeśli ty sam poszukasz sobie wpisując po prostu sprężyna skrętna i sam sobie znajdziesz taką jaka ci jest potrzebna 😃 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
michs Lipiec 31, 2013 Autor tematu Udostępnij Lipiec 31, 2013 właśnie chodzi o to, że chciałem uniknąć bezpośredniego zamawiania ze względu na koszty i to, że potrzebuję jedynie 4 sztuk,Dlatego chodziło mi bardziej o to skąd mogę je wymontować Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź