Skocz do zawartości

Komputer APC w ofercie TME - testy

Pomocna odpowiedź

Czy podczas testów tego urządzenia będziesz sprawdzał, jak to APC radzi sobie z napędami zewnętrznymi DVD podłączanymi przez USB?

sosnus, niestety nie planowałem tego, nie mam też aktualnie takiego napędu. Może uda mi się go załatwić 🙂

• Lubię! 1

MirekCz, jeśli chodzi o kompatybilność z oprogramowaniem to widzę, że MS się stara, nawet mają specjalne tutoriale jak pisać, aby kod dało się przenosić między PC a smartphonem. Ale fakt, ARMy mają całą masę zalet. W tej chwili jak ktoś chce mieć tanio tablet z Windowsem to powinien poszukać kilkuletnich tableto-laptopów z obracanym ekranem. Taniej się nie da, a ma się rzeczywiście urządzenie będące tabletem, na którym da się pracować.

• 1 miesiąc później...

Sprzęt już dawno sprawdzony, jednak w między czasie zmieniła się trochę ogólna koncepcja. Zachciało mi się wcześniej chwalić APC, to teraz muszę się tłumaczyć 🙂

Poczekamy do zakończenia konkursu wakacyjnego. Później przedstawię moje wrażenia na temat APC, a co ważniejsze, damy możliwość części z Was na własne testy tego zestawu 🙂

• 1 miesiąc później...

Treker, Czekamy, już po konkursie wakacyjnym jest, kiedy się możemy spodziewać tej recenzji?

Sprawdziłeś może jak to APC radzi sobie z napędami zewnętrznymi DVD podłączanymi przez USB?

Przez ten tydzień zakończę jeszcze konkurs wakacyjny (zebranie danych, pakowanie paczek) i w kolejnym odezwę się w tej sprawie 🙂

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...