Skocz do zawartości

[Sprzedam] Frezowanie CNC, Usługi druku 3D. Obudowy, przekładnie itp...

Piotr

Pomocna odpowiedź

Witam,
Zajmuję się profesjonalnie drukiem 3D metodą FDM w tworzywach (PLA i ABS) oraz w gumie (filament NINJAFLEX) - max pole robocze 20x20x22cm. Jeżeli chodzi o doświadczenie w druku 3D to współpracuję bardzo aktywnie z branżą lotniczą oraz automotive. Posiadam również mały ploter CNC (pole robocze około 50x50cm). Wykonywałem już kilka obudów do robotów dla użytkowników tego forum i sami mi zaproponowali, abym się ogłosił. Posiadam firmę i w razie potrzeby mogę wystawić fakturę VAT. W razie pytań proszę pisać na e-mail: plexmet@plexmet.pl lub piotr.kusowski@plexmet.pl

Jeżeli ktoś potrzebuje porady lub opinii można również do mnie zadzwonić pod nr 601 644 936 - o telefony prosiłbym po godzinie 12 lub w wypadku, gdy do 1 godziny nie odpisuję na e-mail.

Pozdrawiam serdecznie

Piotr

Ok już spieszę z odpowiedzią:

Przykładowe zdjęcia na mojej stronie dział galeria:

http://plexmet.pl/galeria

Ceny kształtują się następująco:

Koszt roboczogodziny pracy drukarki 3D 10zł netto - w tym już wliczony koszt materiału

Wystarczy podesłać model w pliku STL a ja na jego podstawie zrobię symulacje i za darmo dokonam wyceny

Przy wydruku filamentem elastycznym NINJAFLEX wyceny dokonuję na podstawie modelu - optymalnie dla klienta. Wynika to z wysokiej ceny filamentu.

Koszt roboczogodziny pracy Frezarki 20zł netto - tutaj wycena jest bardziej złożona więc każdy projekt wyceniam indywidualnie.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.