Komentator Napisano Sierpień 9, 2015 Udostępnij Napisano Sierpień 9, 2015 Czas nieubłaganie płynie coraz szybciej. Właśnie zorientowałem się, że 09.08.2014, czyli dokładnie rok temu uruchomiłem blog Forbota!Pora na małe podsumowanie oraz rozliczenie ze złożonych obietnic. Chętnie przeczytam również Wasze opinie, które pomogą kształtować Forbota! UWAGA, to tylko wstęp! Dalsza część artykułu dostępna jest na blogu.Przeczytaj całość »Poniżej znajdują się komentarze powiązane z tym wpisem. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Bobby Sierpień 9, 2015 Udostępnij Sierpień 9, 2015 To ja na 2. urodziny poproszę wersję responsywną! 😃 Nie no, a tak serio - gratulacje Treker, bo forbot naprawdę rozwija się w zacnym tempie 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
hob_bit Sierpień 9, 2015 Udostępnij Sierpień 9, 2015 Wszystkiego dobrego na kolejny rok i te następne 🙂 PS. Kto tak ładnie zrobił ten tort na drukarce 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Sierpień 9, 2015 Udostępnij Sierpień 9, 2015 To ja na 2. urodziny poproszę wersję responsywną! Mam to na uwadze, ale najpierw chyba niestety będzie trzeba zająć się przebudową forum... hob_bit, dzięki. Niestety nie wiem kto zrobił tort... Chętnie bym takowy przygarnął 😃 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
shaslyk135 Sierpień 9, 2015 Udostępnij Sierpień 9, 2015 Przeglądam tego bloga od początku i nawet nie wiem kiedy ten czas tak szybko zleciał 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
karol2607 Sierpień 9, 2015 Udostępnij Sierpień 9, 2015 Jestem pod niesamowitym wrażeniem ile udało Ci się przez ten 1 rok zrobić! Czytam Forbot'a w miarę od początku i aż nie dowierzałem jak dynamicznie się rozwijał! 🙂 Czy ta strona to jedyne czym się zajmujesz, czy tez prowadzisz jakieś inne projekty? Mam na myśli czy coś aktualnie konstruujesz itp.? Czy masz może jakieś "podpowiedzi", albowiem również prowadzę tego typu bloga (mechatrobot.pl), oczywiście o znacznie niższej popularności. Może mógłbyś doradzić coś na szybko 😃 Pozdrawiam Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
shaslyk135 Sierpień 9, 2015 Udostępnij Sierpień 9, 2015 karol2607, Poczytaj o slight edge 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Sierpień 9, 2015 Udostępnij Sierpień 9, 2015 shaslyk135, też się czasami zastanawiam, gdzie ten czas ucieka... karol2607, czasu na projekty coraz mniej studia, Forbot oraz kilka innych zajęć zajmują mi cały wolny czas. Znam Twoją stronkę, zaglądam tam czasami. Oby tak dalej, grunt to robić, to co się lubi 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »