Skocz do zawartości

Tańszy brat pcDuino3 Nano za 15$

Pomocna odpowiedź

Napisano
html_mig_img
pcDuino3 Nano to komputer jednopłytkowy, który może pracować pod kontrolą Linuxa lub Androida. W celu redukcji kosztów producent zestawu, firma LinkSprite, zaproponowała tańszy oraz delikatnie okrojony moduł w wersji Lite.Mimo tego zabiegu komputer pcDuino3 Nano Lite, względem swojej wersji pierwotnej, stracił jedynie odbiornik podczerwieni i 4GB NAND Flash.

UWAGA, to tylko wstęp! Dalsza część artykułu dostępna jest na blogu.

Przeczytaj całość »

Poniżej znajdują się komentarze powiązane z tym wpisem.

Takie pytanie. Próbował ktoś postawić na takim komputerku Windowsa Phone. Tak tego samego co jest na Lumiach.

Wszyscy wiedzą że Linux i Android na tym pójdzie, ale nikt jakoś Windowsa nie próbuje.

BlackJack, Windows Phone, w sensie WP 8.1 na czymś takim nie ma sensu, mam nadzieję że Windows10 rozwiąże problem tego typu urządzeń, zobacz na przykład tutaj

http://4.bp.blogspot.com/-Vr_fO_kono8/Vcnx4_gNniI/AAAAAAAAftk/bXe1MsZSnUw/s640/Raspberry-Pi-2-Windows-10-IoT-Core.jpg

(przepraszam, nie mogę wysłać zdjęcia na forum przez stronę, jest w dobrym formacie ale nie chce przejść przez serwer)

Nie wiem czy już teraz, ale prędzej czy później myślę że będzie W10 na ten komputerek.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...