blukasz111 Napisano Maj 15, 2016 Udostępnij Napisano Maj 15, 2016 Witam, z powodu braku czasu i pracą nad nowym pomysłem mam na sprzedaż części z czołga którego kiedyś chciałem tu sprzedać. W skład wchodzi cała kompletna rama aluminiowa, oprawy łożysk z łożyskami, wszystkie rzeczy które dotoczyłem(są w nich łożyska), gąsienice, 3 silniki od wkrętarek, mocowania silników, 2 silniki z zębatkami od wycieraczek do fiata, dwie gąsienice(2 X łańcuch rowerowy oraz płaskownik aluminiowy. Tak jak widać na zdjęciu. Tutaj link jak to wyglądało "w kupie", oczywiście takie rzeczy jak oświetlenie czy akumulator wykorzystałem w innym projekcie i nie wchodzą w skład zestawu. https://www.forbot.pl/forum/topics35/robot-czolg-platforma-2x-hrs-550-12v-na-gasienicach-wielozadaniowy-vt12270.htm?highlight=czo%B3g+hrs Pomysłów miałem dużo na wymiane/modernizacje dlatego silniki są wymontowane, teraz nie mam czasu tego poskładać. Myślę, że cena 180 zł za wszystko jest uczciwa. [ Dodano: 15-05-2016, 20:27 ] Tel. 603 774 331 [ Dodano: 15-05-2016, 20:27 ] Mogę wymienić za jakąś ładowarkę do pakietów Li ion Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
blukasz111 Maj 25, 2016 Autor tematu Udostępnij Maj 25, 2016 Jeżeli jesteś zainteresowany to czekam na propozycje! Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »