Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

epsilon, tak na przyszłość:

- na Warszawskiej, eles chyba - mam najbliżej z uczelni, taka ostatnia deska ratunku

- monster cośtam, na drugim końcu świata i w ciula lecą ze sklepem internetowym (jak zamówisz i odbierzesz osobiście to jest taniej niż na miejscu, ale mi np. powiedzieli, że "nie ma towaru" jak już tam pojechałem, a był dostępny w necie)

- smd opto przy matecznym, generalnie jak w nazwie smd, i dużo innych rzeczy, ogólnie nieźle zaopatrzony sklep

- no i allegro użytkownik "lispol", z myślenic, ale możliwy odbiór osobisty czasami w kraku albo bus za 3zł do niego.

edit: A wracając do tematu:

Czym ciąłeś pleksi i skąd miałeś odpady? :>

ah ah skleroza: Jakie rozmiary ma pleksi i jak ze sztywnością?

• Lubię! 1

rasta, no ja kupuje w Monster Electronic. I nie jest to koniec świata, tylko Łagiewniki xd a na mateczym nie wiedziałem, że jest taki sklep, ale go odwiedze pewnie 😉 btw. gdzie jest dokładnie ten sklep?

Odpady z pleksy miałem z TPlastu z ulicy Łapanowskiej (nie daleko Kurdwanowa), sklep jest również na allegro, ale ja wolałem odebrać osobiście 😉. Sztywność dość dobra a wymiary ma w robocie 135 na 75 mm, ciąłem normalną piłką. Odpad miałem chyba 33 na 15 i też na szytwność była dość dobra jak na te wymiary ;] grubość 3mm.

TPlast na allegro: http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=6398361

N o tak, teraz już wiem 😉 A jeśli chodzi o pleksi to wiesz, zadzwoniłem tam, powiedziałem co potrzebuję, kazali mi przyjść następnego dnia, a jak się spytałem ile się nazleży, kazał mi chłopak rzucić dwójkę na piwo ;]

Spróbuję :]

A SMD Opto:

ul. Kalwaryjska 34, przystanek Cracovia, i Kalwaryjską w górę numerów, sklep w bramie jakby.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...