hansfreak Napisano Czerwiec 18, 2016 Udostępnij Napisano Czerwiec 18, 2016 Cześć,Nie wiem dlaczego ale nie ma możliwości pobrania softu CubeMX ze strony ST? Mógłby ktoś udostępnić już pobraną aplikację? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Czerwiec 18, 2016 Udostępnij Czerwiec 18, 2016 hansfreak, możesz podać konkretnego linka, z którego korzystasz? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
hansfreak Czerwiec 18, 2016 Autor tematu Udostępnij Czerwiec 18, 2016 Jest to link z 3 części kursu dla bibliotek HAL: Kurs STM32 F4 – #3 – Sprzęt, konfiguracja środowiska Chciałem zainstalować Cube'a jako plugin do Eclipse'a ale nie mogę pobrać archiwum... http://www.st.com/content/st_com/en/products/development-tools/software-development-tools/stm32-software-development-tools/stm32-configurators-and-code-generators/stm32cubemx.html Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
kochmap Czerwiec 19, 2016 Udostępnij Czerwiec 19, 2016 Na stronie zniknął przycisk pobierania. Metoda na ściągnięcie: 1. Odpalasz stronę z Web cachy -> http://cachedview.com 2. Szukasz przycisku ściągania na dole. 3. Klikasz na nim prawym inspect element(w angielskiej wersji opery tak się nazywa w polskiej nie wiem). 4. Kopiujesz adres strony z parametru data-reg-path tak jak na screenie. 5. Wchodzisz na stone i automatycznie zaczyna się ściąganie jeśli jesteś zalogowany. 6. Profit. EDIT: korzystałem z google web cache. EDIT2: Inspect jest prawdopodobnie w każdej przglądarce(napewno chrome, opera, firefox). 2 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Treker (Damian Szymański) Czerwiec 19, 2016 Udostępnij Czerwiec 19, 2016 kochmap, dzięki za podzielenie się swoim rozwiązaniem. Mam nadzieję, że ST poprawi niedługo ten błąd... Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
hansfreak Czerwiec 20, 2016 Autor tematu Udostępnij Czerwiec 20, 2016 znalazłem działający link do pobrania softu Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
marcin123123 Czerwiec 20, 2016 Udostępnij Czerwiec 20, 2016 Wszystko normalnie się pobiera, na samym dole strony masz button "Get Software", klikasz Accept czy coś takiego i przechodzi dalej do pobierania - musisz mieć oczywiście konto na st.com. Sprawdzałem przed chwilą. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
hansfreak Czerwiec 20, 2016 Autor tematu Udostępnij Czerwiec 20, 2016 Musieli to dzisiaj naprawić, przez jakiś czas tego przycisku nie było. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »