Dżozek Styczeń 8, 2012 Udostępnij Styczeń 8, 2012 Fajny projekt,sam chciałem kiedyś zrobić coś podobnego ale postawiłem na coś większego 🙂 ogólnie ładnie wykonany projekt i pomysłowy,szkoda że ramie wygląda na dość lekkie o słabym udźwigu ale ogólnie jest super stawiam piwo i pozdrawiam 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
ManneQuin Maj 24, 2019 Udostępnij Maj 24, 2019 Jak na niego siadasz? Górny panel jest odpinany ? A VHS wychodzi taniej od kupienia serva? Bo jako tańsza alternatywe kojarzyłem druk 3d ale VHS chyba trochę nadal kosztuje Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
SOYER Maj 25, 2019 Udostępnij Maj 25, 2019 (edytowany) Dnia 24.05.2019 o 10:10, ManneQuin napisał: A VHS wychodzi taniej od kupienia serva? Proponuję wybrać się do najbliższego punktu selektywnej zbiórki odpadów. Zabrać ze sobą czteropak. Poszukać obsługi i zapytać o miejsce składowania elektroniki i elektryki. Wymienić czteropak na dowolne znalezione cuda;) Edytowano Maj 25, 2019 przez SOYER Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »