tutus Napisano Kwiecień 18, 2018 Udostępnij Napisano Kwiecień 18, 2018 Moi drodzy,Kupiłem nowe oryginalne Arduino i po podłączeniu pod USB świecą diody L i ON, ale nie ma kontaktu z komputerem. Nie ma go nawet w menedżerze urządzeń pod nieznanymi urządzeniami. Sprawdzałem na czterech różnych komputerach, na których moje drugie Arduino wykrywane jest bez problemów. Myślicie, że jest to wada tego egzemplarza, czy ja coś robię źle? Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
deshipu Kwiecień 18, 2018 Udostępnij Kwiecień 18, 2018 Spróbuj użyć innego kabla USB. Niektóre kable są tylko do ładowania i nie mają w środku kabelków na dane. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
tutus Kwiecień 19, 2018 Autor tematu Udostępnij Kwiecień 19, 2018 jak już pisałem na tym samym kablu sprawdzałem moje drugie arduino i jest ok. Na wszelki wypadek sprawdziłem też drugi kabel. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Gość es2 Kwiecień 19, 2018 Udostępnij Kwiecień 19, 2018 moje drugie Arduino wykrywane jest bez problemów. Myślicie, że jest to wada tego egzemplarza Sam sobie odpowiedziałeś. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Pomocna odpowiedź