Skocz do zawartości

Zestaw startowy Arduino, ze sklepu abc rc

Pomocna odpowiedź

Jeśli dobrze zapakują, to tak. Jeśli źle, to nie. 🙂 A tak serio, to osobiście mam z nimi dobre wspomnienia.

Normalnie staram się nie odpisywać, ale mam wrażenie, że to pytanie to zwykła reklama (1 post, link do sklepu...).

Więc chyba mogę odpisac - może lepiej ten sam zestaw kupić za połowę ceny na aliexpress? Przychodzi solidnie zapakowany, a można mieć dwa za tą samą cenę: https://pl.aliexpress.com/item/NEWEST-RFID-Starter-Kit-for-Arduino-UNO-R3-Upgraded-version-Learning-Suite-With-Retail-Box/32714696336.html

Po pierwsze:mam lepsze sposoby na reklamy. Jak widać w tych czasach nie da się zapytać czy sklep jest dobry bez komentarzy w stylu "pachnie mi reklamą" 

A po drugie:tak wiem że w aliexpress zawsze taniej ale pytam się o konkretny sklep

Nie gniewaj się, po prostu co jakiś czas ktoś zakłada konto tylko w celu napisania jednego posta, który jest tylko i widocznie reklamowy.

Więc jeśli Cię źle oceniłem, to bardzo przepraszam. Natomiast wracając do oryginalnego pytania: "czyli czy dojdzie w całości"  - to obejrzyj dokładnie zdjęcia, zestaw jest zapakowany w solidne, plastykowe pudełko. Tak samo są zapakowane zestawy z Chin, więc niezależnie jak daleko podróżują ich stan jest całkiem niezły.

Spokojnie nie złoszczę się

A co do tego czy dojdzie w całości to bardziej mi chodziło czy ten sklep jest sprawdzony czy np. wezmą pieniądze a zestaw nie zostanie wysłany 

Witaj.

Nie sądzę, by jakikolwiek sklep internetowy pozwolił sobie na takie postępowanie. Ale jeśli masz wątpliwości, to zamów za pobraniem. Tyle, że drożej Cię to wyniesie.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...