Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@Emzylaos witam na foru, trafiłeś w dobre miejsce - mam nadzieję, że opanujesz teraz elektronikę w praktyce 😉

@Pjoter_2009 witaj! Życzę udanych eksperymentów z elektroniką. Zachęcam do stałej aktywności 🚀

@temek15 cześć Tomasz! Życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce. W razie problemów pytaj śmiało.

Cześć. Jestem nauczycielem w wieku przedemerytalnym i pojawiłem się tu z obowiązku, bo szkoła weszła w projekt "Laboratoria Przyszłości". W ramach projektu szkoła dostała zestaw Arduino i ktoś musi się z tym bujać. Padło na mnie. Elektroniką nie zajmuję się, więc proszę o wyrozumiałość. A swoją drogą, czy są tu inni podobni "nieszczęśliwcy"?

• Lubię! 1

@JotDe witam na forum 🙂 Mam nadzieję, że jednak ostatecznie elektronika i Arduino będą chętnie używane w szkołach. Ostatnio pojawia się tutaj coraz więcej nauczycieli, a inni korzystali z naszych materiałów na wiele lat przed programem LP. Zachęcam do zapoznania się najpierw z kursem elektroniki - nawet w teorii, będzie to dużym ułatwieniem w drodze do poznania Arduino.

Cześć wszystkim, Mam na imię Sebastian, mam 23 lata. Można powiedzieć że dopiero wchodzę w świat elektroniki i arduino ale mam zamiar w nim zostać na dłużej 😁

• Lubię! 1

@Kania1209 witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce 🙂

@yolx23 cześć Sebastian, trafiłeś we właściwie miejsce. W razie problemów pytaj śmiało!

Dzień dobry.

Mam na imię Wojtek, lat 49, z zawodu elektronik/informatyk nigdy nie pracujący w zawodzie 😄, trafiłem tu by powrócić do tematu, a przygodę zaczynam z raspberry PI.

• Lubię! 2

@Vocatio cześć Wojtek, witam na forum 🙂 Mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne. W razie problemów pytaj śmiało!

@dragolice cześć Marcin, witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🚀

@SP9CNN cześć Grzegorz, witam na Forbocie 🙂 W ciągu ostatnich lat wiele się zmieniło, na pewno Arduino będzie wygodną pomocą. Powodzenia w nauce!

Cześć,

Jestem Kamil, młody student mechatroniki, z zawodu mechanik samochodowy. Zawsze chciałem kupić jakiś zestaw do nauki, ale odkładałem plan. Teraz z racji rozwijania się w tymi kierunku postanowiłem, że trzeba zacząć coś działać. 

Pozdrawiam

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...