Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witajcie 🙂

Jestem Robert, z zawodu inżynier informatyk i inżynier serwisu 😉 Trafiłem do Was z chęcią odświeżenia informacji z zakresu elektroniki i po zdobycie nowej wiedzy oraz doświadczenia. Z tego co się zdążyłem zorientować to jednego i drugiego tu nie brakuje 😄 Najbardziej zainteresowany jestem tematyką Arduino, niestety do tej pory działałem tylko na symulatorach...

• Lubię! 1
(edytowany)

Witajcie,

mam na imię Marta, elektroniką muszę się interesować trochę z konieczności, tzn. uczę techniki w klasach IV-VI SP. W sprawach elektroniki to raczej jestem zielona, bardziej ogarniam tematy związane z nagłośnieniem, sprzętem elektronicznym użytku domowego... Mam nadzieję na dokształcenie się w dziedzinie elektroniki 🙂 W pracy w ramach Laboratoria Przyszłości otrzymaliśmy zestaw Arduino poziom 1.

Edytowano przez atramadumz
  • Lubię! 1

@Lukasz_M cześć Łukasz, witam na forum 🙂 Mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne!

@Piotr40 cześć Piotr, witam na forum 😉 W razie problemów pytaj śmiało!

@kociedaWojtek cześć Wojtek, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności.

Cześć jestem Jakub. Elektroniką zainteresowałem się na zajęciach w szkole głównie z elektrotechniki, poznałem jakie możliwości daje do rozwiązania wielu "problemów". Fascynuje mnie jak niby mała rzecz może wykonywać tak wiele operacji. Chciałbym to zgłębić więc zakupiłem kursy (chyba) które pomogą mi się  odnaleźć w gąszczu tych wielu zagadnień. Lubię tworzyć nowe rozwiązania. Więc tak się tu znalazłem. Interesuje również motoryzacją, uwielbiam wszystko co się porusza. 

• Lubię! 2

@jakubrajca cześć Jakub, witam na Forbocie! Mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne. Życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce, w razie problemów pytaj śmiało.

(edytowany)

Cześć! 🤗Mam na imię Piotr i witam wszystkich SERDECZNIE. Mam  nadzieję że w raz z forbot miło i elektrycznie pozytywnie spędzę z wami czas i nie będzie to czas stracony. A jeżeli chodzi o mnie to jestem kompletnym laikiem i choć już jest trochę siwych włosów na głowie to mam ochotę nadal na  poznawanie czegoś nowego w tym przypadku PODSTAW ELEKTRONIKI. 

Pozdrawiam!!!💡💡

Edytowano przez TheMrGottix
  • Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...