Kaytec Październik 13, 2009 Udostępnij Październik 13, 2009 Też chciałem zawody, ale zauważ że nie wszystkim działa ten program tak samo... ja na razie nie zrobiłem na nim żadnego robota który jedzie po linii, mimo odwzorowania prawdziwego robota... Pozdrawiam. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
riddyk Październik 13, 2009 Autor tematu Udostępnij Październik 13, 2009 To przygotuję plik, w którym było by kilka poskładanych robotów i map. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Kaytec Październik 13, 2009 Udostępnij Październik 13, 2009 Jestem za. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Październik 13, 2009 Udostępnij Październik 13, 2009 Ok, jak będzie ten program sprawny to zrobimy. Myślę, że nawet by się znalazła jakaś nagroda rzeczowa 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
olimek Październik 13, 2009 Udostępnij Październik 13, 2009 To wszystko ustalone ;D I dalej milczenie ... Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
riddyk Lipiec 3, 2010 Autor tematu Udostępnij Lipiec 3, 2010 Drobna poprawka, ale krytyczny błąd. symftl2.rar Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
maciek_nh Lipiec 4, 2010 Udostępnij Lipiec 4, 2010 W czym robiłeś grafikę ? C++ i QT ? Czy coś innego ? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
riddyk Lipiec 4, 2010 Autor tematu Udostępnij Lipiec 4, 2010 Borland Turbo C++ 2006, licencja jest bardzo przyjemna, choć ma pewne ograniczenia. Dla amatora w sam raz. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
matrix Listopad 7, 2010 Udostępnij Listopad 7, 2010 jak próbowałem wyczyścić symulację, zostałem zasypany errorami Błąd został już usunięty Niestety nie został. Przed chwilą mnie zasypało. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
riddyk Listopad 8, 2010 Autor tematu Udostępnij Listopad 8, 2010 Taka informacja dla mnie jest nie konstruktynwa, dokładnie opisz jak to się stało, jakie były parametry, najlepiej zrób zrzut przed wystpieniem błedu i po. Wydawało mi się że błąd usunołem. PS. mam nadzieję że kożystasz z pliku, który jest od tego z 5 postów wyżej. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
matrix Listopad 8, 2010 Udostępnij Listopad 8, 2010 Dzisiaj nie mogę wywołać błędu. Wczoraj kliknąłem jakoś szybko przyciski koło CLEAR SIM, czy DELETE SIM. Gdzieś tam w pobliżu dwa po kolei i wywaliło ERROR z okienkami. A na marginesie, nie mogę ogarnąć tego programu. Na czym to polega? Jak zaznaczam czujniki i ustawiam suwaki co ma robić to później robot i tak nie reaguje, śmiga prosto. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
riddyk Listopad 8, 2010 Autor tematu Udostępnij Listopad 8, 2010 Stwórz najpier algorytm, działania. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
matrix Listopad 8, 2010 Udostępnij Listopad 8, 2010 No zaznaczam jakiś czujnik i ustawiam reakcję, a następnie klikam SET. Przestawiam czujniki, znowu ustawiam reakcję i znowu klikam SET. Dobrze? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
riddyk Listopad 8, 2010 Autor tematu Udostępnij Listopad 8, 2010 Dodaje przykładowy mały projekcik. btw. błąd występuje w tylko w momencie kiedy chcemy wymazać wszystko a jest uruchomiona symulacja. Nie wiem kiedy to poprawie. simple2.rar Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
matrix Listopad 8, 2010 Udostępnij Listopad 8, 2010 Nie wiem czemu ale to mi nie działa? Jak odpaliłem Twój powyższy plik to robocik kręci mi się w kółko. W ogóle ustawione algorytmy same mi się zmieniają. jak ustawię na przykład prędkość na 80 to po wyłączeniu symulacji i ponownym przejściu do edycji algorytmu mam prędkości na przykład -50 i -90. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »