Skocz do zawartości

Co mogę poprawić w swoim kanale?

kulawyolaf

Pomocna odpowiedź

Witam tutaj panów elektroników, chciałbym się was zapytać co zmienić w moim kanale na youtube, 
jak narazie kilka filmików ale będę nagrywał więcej tylko nie wiem w jakim kierunku to powinno się kierować, 
kanał ma właśnie kierować się do elektroników więc proszę o pomysły co bym mógł zmienić lub poprawić 
tutaj kanał: www.youtube.com/channel/UCVLsPVMTubMfQ90JpsV-8aA 
I jeden z moich ostatnich filmików o arduino: www.youtube.com/watch?v=on0UFy4owa8 

Czekam na krytykę negatywną jak się zdarzy pozytywna to dobrze ale raczej się nie zdarzy.

Proponowałbym zacząć od zmiany nazwy kanału. Nazwa (cytuję) "gówno" raczej nie buduje zbyt duże zaufania. Pomijam już na ten moment merytoryczną stronę kanału, bo każdy jakoś zaczynał. Dobrze byłoby tylko jakoś zaznaczyć, że jesteś osobą początkującą, bo błędy, które popełniasz w filmikach (np. w nazewnictwie) mogą wprowadzać ludzi w błąd 😉

Serio, nazwałeś swój kanał na yt "gówno" i myślisz, że ktoś to weźmie na poważnie? Szkoda mi czasu nawet na przejrzenie tych filmików. Nie spal sobie bardzo ważnego mostu na samym początku swojej drogi.

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.