Jake Napisano Październik 31, 2009 Udostępnij Napisano Październik 31, 2009 Witam. Chciałem zaprezentować tym, którzy są początkujący w dziedzinie elektroniki, kurs podstaw elektroniki. Przeznaczony jest on dla osób, które są kompletnie zielone. Trudno jest konstruować roboty bez znajomości elektroniki 😉 . Kurs podzielony jest na trzy części. A oto i linki: Część I Część II Część III Mam nadzieję że pomogłem 🙂 __________ Komentarz dodany przez: nawyk Regulamin, punkt 2c, 2d - przeniosłem Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Brosper Październik 31, 2009 Udostępnij Październik 31, 2009 Bardzo fajne artykuły. Wiadomo może czy będą kolejne części ? Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Bobby Październik 31, 2009 Udostępnij Październik 31, 2009 Na tej stronie jest jeszcze fajne narzędzie - symulator. Jakiś czas temu uplasował sobie miejsce nawet w moich zakładkach 🙂 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Jake Listopad 1, 2009 Autor tematu Udostępnij Listopad 1, 2009 Brosper, chyba nie będzie kolejnych części, skoro ostatnią napisano 30 czerwca 😋 A tak apropo, ktoś znalazł podobne artykuły, dotyczące robotyki? Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Brosper Listopad 2, 2009 Udostępnij Listopad 2, 2009 Czy ja wiem. Z tego co widać pojawiały się co miesiąc. Może autor potrzebuje wsparcia żeby tworzyć kolejne części. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
olimek Listopad 2, 2009 Udostępnij Listopad 2, 2009 Nawet przystępnie napisany ten kurs 🙂 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
BTomasz92 Listopad 5, 2009 Udostępnij Listopad 5, 2009 Miło widzieć gdzieś linki do swojej strony 🙂. Dzięki za pozytywne opinie o kursie. Pojawiło się pytanie o następne części, więc na nie odpowiem - będą. Następna może nawet za kilka dni. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź