Treker (Damian Szymański) Napisano Grudzień 13, 2009 Udostępnij Napisano Grudzień 13, 2009 Witam, dzięki użytkownikowi xls, przedstawiam fotorelację z zawodów, które odbyły się wczoraj na AGH. Więcej informacji o zawodach pod adresem: http://www.integra.agh.edu.pl/zawody/ Zapraszam do zapoznania się z pełną fotorelacją z zawodów. Dziękuje jeszcze raz użytkownikowi xls za udostępnienie materiałów. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Nawyk Grudzień 13, 2009 Udostępnij Grudzień 13, 2009 Wielka szkoda, że się lepiej nie reklamowali... Z chęcią bym się przejechał. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
epsilon Grudzień 13, 2009 Udostępnij Grudzień 13, 2009 Ja byłem, lecz nie startowałem, jutro może wrzucę jakieś zdjęcia 🙂 Zawody małe, tylko 17 robotów. Było kilku finalistów z Robotic Arena we Wrocławiu, ogólnie - pozytywnie. Końcowych wyników niestety nie znam, zebrałem się przed przerwą 'obiadową'. Edit: Dodałem kilka zdjęć, ale zapalonym fotografem nie jestem i bardziej skupiałem się na oglądaniu niż cykaniu fotek 😉 Przepraszam, że rapid ale forumowe dodawanie załączników jakoś nie chciało działać za szybko przy niecałych 10mb. http://rapidshare.com/files/320786874/agh.rar.html Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
marcin13021988 Grudzień 13, 2009 Udostępnij Grudzień 13, 2009 Nie reklamowaliśmy się bo to miały być bardzo lokalne zawody stanowiące niejako trening i sprawdzian możliwości przed większą imprezą jaką zamierzamy zorganizować w przyszłym roku (kalendarzowym). Jednak zainteresowanie turniejem przerosło wszelkie oczekiwania 🙂 Co do wyników to postaram się żeby zostały jak najszybciej umieszczone na stronie zawodów. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Treker (Damian Szymański) Grudzień 14, 2009 Autor tematu Udostępnij Grudzień 14, 2009 Dostałem 18 filmików, umieszczę je dziś po południu. marcin13021988, jest szansa, że opiszecie jakieś swoje roboty 😉 ? Pozdrawiam Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
marcin13021988 Grudzień 14, 2009 Udostępnij Grudzień 14, 2009 Oczywiście że jest jakaś szansa 😉 nawet całkiem spora. Osobiście zobowiązuję się opisać swoje dwa LineFollowery gdy tylko znajdę trochę wolnego czasu. Poza tym Obelix (zwycięzca kwalifikacji z Wrocławia) też z tego co wiem miał być opisany niebawem na forum. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Grudzień 14, 2009 Autor tematu Udostępnij Grudzień 14, 2009 marcin13021988, dzięki. Umieściłem obiecany film. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »