Bartt Napisano Maj 4, 2019 Udostępnij Napisano Maj 4, 2019 Witam, mam dwa proste (tak mi się wydaje) pytania odnośnie zasilania. 1.Czy można połączyć szeregowo dwa dwu celowe Li-Pol? 2. Zamierzam podpiąć pod te akumulatorki m.in. silnik krokowy, na sterowniku jest wejście oznaczone "Ground", mam podpiąć do niego minus na akumulatorze? Podobne pytanie mam odnośnie stabilizatora napięcia. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Maj 4, 2019 Udostępnij Maj 4, 2019 38 minut temu, Bartt napisał: 1.Czy można połączyć szeregowo dwa dwu celowe Li-Pol? Czy są to dwa takie same pakiety? 39 minut temu, Bartt napisał: 2. Zamierzam podpiąć pod te akumulatorki m.in. silnik krokowy, na sterowniku jest wejście oznaczone "Ground", mam podpiąć do niego minus na akumulatorze? Tak. 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Bartt Maj 4, 2019 Autor tematu Udostępnij Maj 4, 2019 6 godzin temu, Treker napisał: Czy są to dwa takie same pakiety? Tak, identyczne Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź